“Tot un èxit”. Aquesta era la frase més comentada al final de la presentació dels equips de la secció de bàsquet de la temporada 2008-09.Amb en Toni Fortesa i Jaime Gotzens al cap de la megafonia, els equips van anar desfilan pel parquet d’un pavelló de La Plana realment ple. Un cop van desfilar tots els equips,es va donar pas al discurs d’en Joan Callau, president de la secció, que va dedicar unes paraules de reconeixement al anterior responsable de la secció Xavi Grau; pot ser va ser uns dels moments més entranyables del matí. Després, L’Anna Pruneda va dedicar unes paraules de reconeixement i agraÏment per la confiança depositada per part dels pares,en la secció de bàsquet del Círcol. Enric Piquet, president de la federació i Jordi Serra, alcalde Badalona, van dedicar unes paraules a l’entitat. Abans del partit del sénior, els entrenadors i el Círcol van entregar una placa en agraïment per la seva tasca durant tants anys a Pere Costa; va ser l’altre moment emotiu de la presentació .
Desde la web, volem donar les gràcies a tots aquells que han participar en la organització de la presentació: entrenadors, delegats, pares, jugadors i molt especialment a Joan Blanco, Núria Sabater, Rori Pruneda, Joan Lladó, Jordi Forcada, Joan Callau, Anna Pruneda, Toni Fortesa, Jaime Gotzens, Antonio Blanco i la Inma.