Força emocionants els partits que juguen a casa els equips del Círcol,aquest cap de setmana. Potser, el que més, el que jugarà aquest diumenge a les 12:30 h el sénior masculí (5-5) davant el Castelldefels (4-6). Segons ens va comentar l’entrenador Emilio Arce “és un partit vital per sortir de la mala dinàmica de resultats”. Abans d’aquest partit,el junior a (6-3) jugarà contra el Sant Fruitó (3-7),un partit important per seguir al capdavant de la classificació. Per altre banda el senior femení (5-4), jugarà un interessant partit davant el Gaudí (7-1), després que el Círcol hagi guanyat dos partits seguits de més de 20 punts (18:30 pavelló municipal de Montgat).

Abans d’aquest partit, l’infantil femení (2-4) intentarà guanyar al Safa Claror (6-0). Després del partit del sénior, jugarà el cadet femení (2-3), davant el Cerdanyola (2-4). També diumenge a les 19:00h al Pavelló de La Plana, jugarà el cadet B (5-5) davant el Tecla Sala (3-6), Un partit complicat després de fer un bon partit davant el C.B Sant Josep de Badalona. Per la seva banda, el cadet A (5-2) jugarà el seu partit just abans davant l’Artés (3-4).Tot i que el Círcol el partit d’anada va guanyar de 30 punts de diferència , una relliscada faria perillar la classificació per interrterterritorial. A les 16:00h i també a la Plana, l’infantil A (1-6),entrenat per Marc Fernandez, jugarà un interessant partit, davant el Cb SantaColoma (1-6). Dos partits també interessants són els del cadet -2 que juga contra el creu alta sabadell a les 9:00h, diuemge al pavelló de Casagemas i el pre-infantil A contra el Vedruna. Els d’Adrià Puente, encara inbatuts, sembla que conseguiran l’accès a nivell A. (9:00 dissabte Plana).I potser el partit més emocionant del cap de setmana és el que jugarà el mini A, com a vistant però a Badalona, contra la Minguella, el partit d’anada el van guanyar de 3 i es jugan l’accès a nivell A-1(Casagemas 12:15h dissabte).