El sènior femení ha tornat ha guanyar, aquest cop davant el Sant Ramon Nonat, en un partit que el Círcol ha dominat d’inici. La mitja part ja reflectia la superioritat del Círcol (11-31). La segona part no ha tingut gaire història i el partit ha acabat amb un 55-36. Cal destacar també la feina de les dos cadets que habitualment acompanyen l’equip: Alba Mora i Gemma Morillas. L’entrenador de l’equip, Josan García, ens ha comentat que el partit davant el Torelló la propera setmana “no serà gens fàcil. A casa vàrem perdre i el seu camp sempre és complicat”. Un partit, doncs, molt important per seguir amb aspiracions a pujar.

Per la seva banda, el cadet femení no va poder guanyar el BBC tot i ser un partit molt igualat. L’infantil femení segueix amb la seva ratxa positiva i aquest cop va guanyar a camp del Grup Barna per 51-78. Una gran victòria molt treballada ja que el camp del Grup Barna sempre és complicat i el Círcol només disposava de vuit jugadores per jugar el partit. Tot i això, l’equip en tot moment va tenir una gran actitud i va superar les dificultats. Aquesta victòria serveix per seguir de líders una setmana més. Felicitats!