Molt bona la jornada pels tres sèniors del Círcol. Ahir,el sènior A va guanyar al camp del Sant Andreu de la Barca, per 27 punts de diferència. L’equip va fer un bon partit, en el qual el joc en equip va estar per sobre de les individualitats.Tot i anar a la mitja part només amb 6 punts d’avantatge, el Círcol va trencar el partit en el tercer període en què la bona defensa del Círcol va ser clau per guanyar el partit. La gran novetat va ser la reaparició de Mariano Jimenez, que va fer un bon partit. El sènior B ha guanyat aquest matí per 15 punts de diferència davant el Torelló en un partit més aviat fluix del Círcol. I el sènior femení ha sumat una merescuda i treballada victòria davant el Llavaneres. Després d’aquesta victòria per 53-44, deixen el Llavaneres per sota, a dues victòries d’aventatge. Laura Vila ha debutat amb una molt bona actuació sota els taulers.