El sènior A ha fet una gran segona part avui i ha guanyat per 100-78 al Masia Bou que ha posat les coses molt complicades sobretot a la primera meitat. El Círcol a la represa, amb una intensa defensa i aprofitant les sortides en contraatac ha aconseguit marxar en el marcador. Han estat especialment encertats Rovira i Forteza que han estat el referent ofensiu sobretot a la segona meitat. Cal destacar també el debut en el primer equip del jugador del cadet A, Quim Forteza, que en tres minuts de joc li ha donat temps a fer una cistella en contraatac i fer el triple que feia el punt número 100. Després d’aquesta victòria, el Círcol puja posicions i torna ha estar dins del equips que opten a pujar a primera catalana. Aquest dissabte serà clau el partit davant el Sant Adrià, que va empatat amb el Círcol. El partit es jugarà a les 19:00 al pavelló del Sant Adrià. Per la seva banda el sots 21 preferent ha perdut un partit important davant l’Alella. El partit ha estat força emocionant fins el final. El júnior A, va perdre ahir a Santa Coloma i els altres dos júniors han guanyat els seus partits. El cadet 1 també ha guanyat avui davant el Badalonès.