Josan García és l’entrenador del sènior femení. Ha estat entrenador del Montcada, Sant Gervasi, Mollet entre d’altres. La seva aportació ha estat clau en el bon funcionament de l’equip. Diuen que l’experiència és un grau i a ell no n’hi falta. Pronostica un partit difícil aquest diumenge davant el Claret, que serà clau en la classificació de l’equip per pujar de categoria.

1. Com va la temporada fins ara? Fins ara molt bé, tenint en compte que som un equip nou.

2. Sent la primera temporada que entrenes al Círcol, explican’s com es viu el club des de dins? Coneixent-lo des de dins, sabent què és el Círcol i la seva història, estic molt content de ser una petita part del club.

3. Aquesta setmana davant el Claret,partit importantíssim,no? El millor atac (Círcol) contra la millor defensa (Claret), quin tipus de partit esperes? Dificil, molt difícil, el Claret és molt bon equip i a la primera volta ja ens van guanyar de nou punts, té bones jugadores i saben jugar bon bàsquet.

4. Tal com va començar la temporada,esperaves lluitar per l’ascens? Encara ens falta un parell de passes per lluitar definitivament per l´ascens. És veritat que tampoc era un dels nostres objectius principals però ens hem trobat i intentarem lluitar fins al final.

5. El començament irregular potser perquè l’equip era completament nou?
Sí, ara portem una bona dinàmica de partits, que ens han portat ha guanyar-ne molts de seguits. Però al començament no ens coneixíem, i això fa que necessitis un temps d’adaptació.

6. Un partit que guardis especialment bon record d’aquesta temporada i en general?
Tots, però el del Minguella a casa seva va ser especial, per la forma, amb tres tirs amb el rellotge a zero, perdent de dos, la Roser va ficar els tres tirs lliures i per com el equip va celebrar la victòria, demostrant la nostra unió, una de les claus que estiguem en aquesta posició.

7. Canvia molt entrenar a primera que a tercera?
Jo per la meva forma de treballar m’és igual la categoria, intento ser seriós i treure el màxim profit de tots els equips amb els quals treballo.

8. Què et sembla l’ambient del bàsquet a Badalona?
Per mi, poder entrenar al bressol del bàsquet català és un orgull i una responsabilitat. Intentaré no decebre i aprendre de tot el que envolta aquesta ciutat en l’àmbit esportiu.

9. Què et sembla la pedrera del Círcol? Estic molt content i una mica sorprès, fins i tot del nivell que he trobat. I des aquí vull agrair el treball que estant fent les cadets, entrenant els dimecres amb el sènior i venint a jugar amb nosaltres, jugadores com la Gemma ,l´Alba, la Irene la Clara… L’ infantil està fent un gran treball amb el Josep Velasco i el Marc Nadal, fins i tot hi ha alguna jugadora infantil que potser pugui jugar algun partit amb el sènior.

10. El club des de la web farà un seguit d’iniciatives perquè la gent us vingui a animar aquest diumenge… És important que les jugadores es sentin recolzades? I tant, a vegades anem a pavellons on hi ha molt de públic i això ajuda molt l´equip i, a vegades, a nosaltres ens en falta una mica, Ara espero que d´aquí fins a final de temporada tinguem una mica més de suport per lluitar amb més ganes encara. Tot i que haig d’agrair el suport dels nostres pares que animen i molt.

11. Tants anys entrenant femení i a clubs diferents… explican’s alguna anècdota divertida. Moltes… i de tots colors però pot ser una que em va passar jugant davant un equip badaloní, el Puigfred. Jo entrenava la filla d’un gran jugador de bàsquet, campió de l´ACB, i li estava fent un tape i una jugadora de l´equip contrari li diu a l’altra:” Has vist qui ha vingut? “ (referint-se a aquest jugador) i l´altra jugadora li diu :” Si es que le he llamado diciéndole que jugaba esta tarde y ha venido a verme.” La meva jugadora i jo ens vàrem mirar i somriure.

12. El teu referent com a entrenador?
Tots amb els qui he tingut el plaer de treballar i aprendre’n tot el que sé, especialment la Pili Bilbao, el Carles Paredes, els germans Galobardes (Marc i Raül) , Beni López…..

13. La millor jugadora que hagis entrenat?
No ho sé, moltes, és difícil dir un sol nom, he tingut jugadores que han jugat i de fet encara juguen en categories altes, però jo poc els he ensenyat. I ara mateix totes les meves jugadores del Círcol.

14. Estarem a segona l’any vinent? Això esperem, però si no pot ser continuarem treballant la temporada vinent per aconseguir-ho.