L’Alba Morales,jugadora del sènior femení i entrenadora del pre-miniB,ens ha comentat,sobre el partit trascendental d’aquest diumenge davant el Claret,que l’equip espera “un partit molt igualat i emocionant”.Sobre el rival ens comentava que “el Claret és un equip que en el partit d’anada ens va demostrar que és molt intens i amb molta actitut en defensa.”També ens comentava que “necessitem estar encertades en atac per poder gunayar”.Com ja ens va dir en Josan,entrenador de l’equip,L’Alba també espera que “la gent del Círcol ens mostri el seu suport aquest diumenge a la grada,perquè el necessitarem”.Recordem que el Círcol va perdre al camp del Claret de 9 punts,per tant,hauran de guanyar de més d’aquesta diferència per pujar a la segona posició.Tot i que superant el bàsquet average o no,guanyant aquest partit el Círcol ho tindria molt bé per pujar a segona catalana.Ja sabeu,tothom el diumenge a les 18:00 a Montgat per animar l’equip