Partidàs del sènior del Círcol davant del Claret (4t classificat). Tot i que a l’equip li ha costat entrar en el partit, degut a les baixes (Gonzalo,Jonathan,Lozano,Eñeso i Mariano) i a la defensa zonal de l’equip visitant, el Círcol ha aconseguit anar a la mitja parta mb deu punts ventatge. La distància ha anat per sobre dels 20 punts degut a la intensitat defensiva de l’equip. Finalment el partit ha acabat amb un 97-79. Gran partit doncs del Círcol que ha demostrat una gran concentració i un gran encert desde 6,25. Emilio Arce ens ha comentat al final del partit que “estem molt contents del partit que hem fet avui. Encara tenim opcions i els sis partits que queden, seran sis finals”. Per la seva banda el sots 21 preferent ha aconseguit una victòria molt important davant el Vilassar de Dalt per 79-69.