Ja ho tenim tot preparat,marxem!!!.Recordeu que marxarem entre les 15:45 i les 16:00 desde el Museu de Badalona.Avui com a joc de nit,gimcana:tots els jugadors,repartits en 6 equips,hauran de trobar els monitors amagats.Un cop els trobin hauran de resoldre unes proves amb límit de temps…i si no ho fan,ho sentirem molt,però els haurem d’embrutar amb “nocilla”,mantega,ous…..un cop trobats tots els monitors i acabades totes les proves,un grup d’experts (monitors) decidiran quin és l’equip que ha quedat menys brut. L’equip guanyador, rebrà una gran bossa de “xuxes”. El grup de monitors pensem que rebrem represalies per part dels jugadors, per haver-los embrutat, però estarem preparats. Demà tots els grups faran dos sessions d’entrenament, estudi, competicions (3×3) i play station. El joc de nit de demà pels petits olimpiades (futbol,volley,béisbol…) i pels grans la nit dels concursos ( furor,karaoke i el trivial del Círcol).Fins aviat i sigueu puntuals (15:45 Museu).