Ja hem tornat! I el campus ha estat tot un èxit!Ens ho hem passat realment bé entrenant,competint,fent jocs de nit i rient de les bromes i anècdotes que comporta la convivència i això fa que el campus de Setmana Santa sigui un moment molt especial de la temporada.Volem donar les gràcies als monitors,junta directiva (especialment a la Maite,en Xavi i la Rori), i a totes aquelles persones que han fet que el Campus hagi estat possible.I sobretot a vosaltres perquè sense jugadors el Campus de Setmana Santa no seria possible.Perdoneu si no no hem escrit notícies cada dia però es que el wi-fi i la montanya han estat conceptes difícils de lligar.La setmana vinent tindreu les fotus penjades a la web i en breu ens posarem a treballar en el “documental” sobre el campus que passarem al teatre del Círcol a principis de Juny.També comencem a preparar el Campus d’estiu!!! Estigueu atents!!La web aprofita aquest dies per fer vacances.Fins aviat!