Tot i que ja estem acabant la temporada, l’agenda del Círcol està realment plena. Per començar, el dia 11 de Maig anirem a Port Aventura (recordem als pares que la reunió informativa és dijous). M’agradarà veure a alguns monitors (sense dir noms) pujats a segons quina atracció!!!. El dia diumenge 17 de maig, dins de la festa del Xerinola, la secció de bàsquet organitzarà un two ball a la plaça de la Vila, amb premi pel guanyador final. Qui tingui el record al final del dia, guanyarà. I ja arribem al mes de juny i arriba també el ja tradicional campus d’estiu. Amb molt millors pistes (cobertes), amb més sortides (Tibidabo) i amb les competicions que tant us agradan :3×3,two ball,1×1… i com no, amb els ja tradicionals partits de futbol platja. I com no molta platja: esperem els entrenadors que aquest any, no ens tirin a l’aigua vestits!!!. També us volem informar que el preu serà el mateix que l’any passat, 175 euros, tres setmanes. Aquesta edició del Campus, pels pares que treballen tot el dia, també oferirem menjador i casal de tarda. Fins aviat!!!