Ja tenim més novetats sobre el Campus d’estiu 2009. Com ja hem comentat, el pavelló on es farà el Campus és al del Sant Adrìà (al costat de l’ajuntament). Amb aquest canvi el que hem intentat és millorar la qualitat dels entrenaments. Després dels entrenaments anirem a la platja (Montgat). I les grans novetats: sortida al Tibidabo conjunta amb l’esplai tot el dia, noves competicions, sortides a la platja tot el dia i servei de menjador i de tarda opcional. Hi ha coses que no canvien: entrenaments de tecnificació, partits de futbol platja, samarretes reversibles per tots els particpants en el campus, samarretes NBA per als guanyadors del 2ball, 3×3 i 1×1… i vigileu a la platja, no caigueu a l’aigua vestits.

El preu és de 180 euros. Les dates: del 29 de juny al 17 de juliol, prorrogable segons demanda una setmana més. La setmana vinent, repartirem els díptics informatius. Els dies d’inscripció: tots els dimarts i divendres dels mesos de maig i juny de 19:00-21:00. Per motius organitzatius i d’horaris del pavelló, només hi haurà 50 places limitades que es tancaran amb estricte ordre d’inscripció. Fins Aviat!!!