El Mini A ha participat de l’1 al 3 de maig al Torneig Internacional a Les Escaldes (Andorra) on ha assolit la tercera posició final. En la lligueta de grup El Círcol va aconseguir les tres victòries; contra el Premià (96-40), el Reus Ploms (81-40) i la Penya B (76-50). Un cop a la semifinal, vam perdre contra l’Unelco de Tenerife per 69-49. Però l’equip es va recuperar i vam guanyar el partit pel tercer i quart lloc amb gran autoritat per 66-41 contra el Castellar . I això no és tot, vam aconseguir un altre podi: el segon lloc d’en Dídac al concurs de triples. També vam participar al concurs d’habilitats i de two ball. L’equip estava format per tots el jugadors del Mini A: Jofre Mateu, Albert Pujol, Martí Oriol, Dídac Marban, Gerard Gonzalez, Roger Guixé, Roger Capeta, Ferran Arqué, Albert Valls amb el reforç d’en David Blasco del Mini B. Com a entrenadors Quim Mateu i Oriol Puente. Així, doncs, felicitats a tots!!