El cadet “B”,entrenat per Andreu Lladó, va aconseguir una nova victòria aquest cop davant l’Ademar per 67-68. El partit va estar realment igualat durant tot el partit. El Círcol va anar a la mitja part guanyant de tres punts. En el tecer període l’Ademar va agafar aventage en el marcador però el Círcol va tornar a igualar. A falta de 8 segons per acabar el partit i amb igualtat en el marcador. Pau Tugas va llençar dos tirs lliures i va aconseguir encistellar un. A l’Ademar no li va donar temps per més i el Círcol va guanyar de nou un derbi (fa un mes va guanyar al Sant Josep).

Per altre banda el cadet A va guanyar davant el Bàsquet Llor en un partit que el Círcol va marcar el ritme desde el principi. L’infantil femení també va guanyar davant el BBC per 1 punt de diferència i segueix líder una setmana més. El júnior va guanyar a la Salle Manresa a la prorroga.I el sènior A, amb opcions fins la última jornada de pujar a primera catalana, va guanyar a Viladecans però no es van donar els resultats propicis per poder pujar (va guanyar el Claret i Cubelles).Seguirem informant dels resultats d’aquest cap de setmana.