La temporada 2008-09 que ja acaba, ha estat l’inici del projecte de fer creixer la linea femenina en la secció de bàsquet del Círcol, i la veritat és que ha començat d’allò més bé. El sènior femení, com ja sabeu ha pujat de categoria. Després d’uns inicis de temporada amb resultats que feien dubtar si aconseguiriem l’objectiu de l’ascens, l’equip a mesura que anava avançant la temporada, anava millorant els resultats i finalment es va aconseguir l’ascens.

El cadet femení per la seva banda,que porten jugant juntes desde pre-infantil, aquesta temporada han jugat a nivell A, amb bons resultats.I ens fa estar molt satisfets el fet que moltes d’elles ens hagin demanat començar a ajudar al club com ajudants d’entrenador.També ens agrada destacar que tres d’elles han estat en dinàmica sènior i que han participat en l’ascens de l’equip a segona catalana.I l’infantil femení, equip nou d’aquest any (igual que el sènior), sembla que quedaran campiones de nivell B. A més l’ambient a l’equip és inmillorable i els entrenadors de l’equip las defineixen com treballadores i disciplinades.Totes elles, estudiant a la mateixa escola (Betúlia) i van a la mateixa classe.

També us volem informar que la temporada vinent el Círcol tindrà un equip més femení, el pre-infantil i que l’entrenador serà en Jaume LLeal. Així doncs valorem la temporada del femení del Círcol com a molt bona.

Felicitats a tots els que heu participat.