El preinfantil masculí, entrenat per Adrià Puente i Guille Carmona, podria quedar campió aquest dissabte si guanya davant el Sant Joan Despí, que són els segons classificats. Adrià Puente, que s’ha mostrat durant tota la temporada molt satisfet del rendiment dels seus jugadors, ens ha comentat sobre el partit que “serà complicat, Juguem a casa del segons i tenim la baixa d’Oriol Pons que és un jugador important per a nosaltres, però per sobre de les baixes hi ha l’equip que està treballant molt bé”. L’equip ha de guanyar un dels dos partits que resten de lliga per quedar campions, Sort!!. I en la mateixa situació està l’infantil femení, que aquest dissabte juga davant el Canigó, que és tercer classificat. Si guanyen aquest cap de setmana, ja serien campiones matemàticament a falta d’una jornada per acabar la lliga. Així, doncs, sort per als dos equips. I qui ja és campió de lliga és el cadet -1. L’equip entrenat per Alfred Surrà ha fet una temporada realment bona. Felicitats!!!