El cadet-1 entrenat per Alfred Surrà ja és matematicament campió de lliga, després de guanyar als Salesians de Matró, aquest cap de setmana per 18 punts de diferència. A falta d’un partit per acabar la lliga, l’equip porta 15 victòries i 1 derrota. Alfred Surrà, ens ha comentat que “felicito als jugadors per la gran temporada que han fet. Es mereixen aquest premi”. Recordem que aquesta és la tercera temporada que Alfred entrena aquest equip i la veritat és que ha fet una gran tasca. Els jugadors porten aquí desde pre-infantil i van venir de les escoles que eran vinculades en aquell moment (Betúlia,Artur Martorell i Jungfrau, que ara ja no ho és). En Xesco Arnal, jugador de l’equip ens ha destacat “per sobre de tot, vull destacar el gran ambient que hi ha al vestuari. Entre els jugadors i entrenador hi ha molta connexió. Estem realment contents de la temporada que hem fet tots plegats”. Així doncs felcitem a tot l’equip que ha quedat campió d’un dels grups de C-1: Albert, Angel, Pau, Marc, Sergi J, Manel, Sergi R, Oriol, Sergio, Xesco, Guillem, Albert, Gerard i com no Alfred Surrà. Felicitats a tots!!!