L’infantil femení després de guanyar al Canigó per 62-64 es va proclamar campió matematicament d’uns dels grups de nivell B. El partit va ser força emocionant. Després de que el Círcol arribés a guanyar d’11 punts, el Canigó va començar a retallar la diferència fins posar-se per davant. A falta de 2 minuts per acabar el partit, el Canigó guanyava de 5 punts. Però les jugadores del Círcol van creure en la victòria fins el final i van robar tres pilotes i van guanyar el partit de dos . Va haver-hi celebració al final del partit. Els entrenadors i delegada van ser atacats per les jugadores i tots, pares i jugadores inclusos, van acabar xops com veieu a la foto. Volem felicitar per la bona a temporada que han fet a tot l’equip: Anna, Carla P, Carla H, Claudia, Nuria, Berta, Júlia, Cèlia, Judit.C, Judith A, Ceci i Josep.I molt especialmet a Marc Nadal, segon entrenador, que ha fet una gran tasca durant tota la temporada. Felicitats!!!!