Com ja sabeu aquest estiu la secció de bàsquet del Círcol organitza dos activitats d’estiu. La primera: el Campus “clàssic” que el Círcol organitza cada any. Tecnificació depurada, competicions, platja i aquest any TIBIDABO, El preu és de 180 euros les tres setmanes i l’horari de 9 a 14h.(dirigit a jugadors a partir de 5è de primària).I aquest any ,per primera vegada, la secció coordina a l’escola Artur Martorell un campus de bàsquet i curs intensiu d’angès durant tot el mes de Juliol. Els horaris de 9 a 13 i de 15 a 17h. Servei de menjador i acollida (de 8 a 9h). El preu és de 240 euros. Els dies d’inscripció són els dimarts i divendres de 19 a 21h al Círcol.A tots dos Campus els entrenadors i professors són titulats.El Campus de Bàsquet i Curs d’anglès combinarà entrenaments i competicions de bàsquet; el curs d’anglès amb classes i activitats amb anglès itambé hi haurà temps per Olompíades Multiesport,jocs d’aigua,gimcanes etc…