Felicitats al pre-infantil A que després de guanyar al Cubelles ha quedat campió d’un dels grups de nivell B-1.El Círcol literalment va passar per sobre del rival i va acabar parant marcador.Aquest és el premi per un equip que ha fet una temporada realment excel·lent.L’Adrià Puente i Guille Carmona,entrenadors de l’equip,van mostrar la seva satisfacció pel treball fet pels jugadors de l’equip durant tota la temporada.Al final del partit va haver-hi festa i els entrenadors van acabar a la dutxa.Així doncs felicitats per tots els jugadors de l’equip i com no als entrenadors.Per la seva banda,el pre-mini B va guanyar a Castellar del Vallès per 12 punts de diferència.El cadet -1 també va guanyar així com el cadet-2 davant el Vic.Aquest equip entrenat per Ramon Pasquina ha acabat fent una molt bona temporada.També va guanyar l’infantil femení que va parar marcador al Sant Gabriel de Viladecans.Seguirem informant sobre els partits d’aquest cap de setmana.