Alba Mora,base del cadet femení,ja és nova jugadora del sènior femení.L’Alba,que va començar a jugar en el Círcol ,ara fa 4 temporades i que va jugar anteriorment a l’escola Jungfrau (en aquells moments,escola vinculada del Círcol),jugarà l’any vinent al sènior femení del Círcol a segona catalana però també entrenarà i jugarà al junior femení però amb prioritat amb el sènior.Un premi més que merescut per una jugadora que ha demostrat sempre la seva implicació,actitud i compromís amb el club i que aquesta temporada ha deixat clar amb el seu joc que està preparada per assumir nous reptes.També us volem informar que el sènior ha incorporat també una nova jugadora exterior,que es diu Maria Zambrano.Així doncs l’equip queda de la seguent manera: Meri (Montgat) i Alba Mora (Círcol) com a bases; Alba Morales (Círcol),Anna Carpio( Círcol),Lauri (Círcol),Maria Zambrano (Bufalà) com exteriors; com a ¾ : Blanca (Montgat),Marta Carreras (Minguella) i Patricia Dueñas (Círcol);i com a pivots: Sònia Artime (Círcol) i Iria (Barna).Encara queda una plaça per tancar i fins la setmana vinent,el club no pendrà una decisió.Per altre banda,tant el club com l’entrenador Josan García tenen clar,després de la bona temporada que han fet, que comptaran amb Clara Navarro i Gemma Morillas pel sènior femení,tal i com s’ha fet aquesta temporada.