La temporada 2009-10 ja està en marxa. I amb moltes novetats:entrenadors nous, jugadors nous… Les reunions amb els pares es faran al mes de Setembre on us informarem de tots els detalls de la temporada. Com que pel mes de setembre encara queda molt,us volem donar els noms dels entrenadors de la majoria dels equips del Círcol. El pre-mini B: Oriol Puente i Martí Bultó; Pre-mini A : Andreu Lladó; Mini B: Ramon Pasquina; Mini A: Diego Martínez; Pre-infantil A: Quim Mateu; Infantil A : Adrià Puente; Infantil femení: Jaume Lleal i Alba Morales; Infantil B: Roger Coma; Cadet A: Andreu Lladó, Ramon Pasquina i Àlex Eñeso; Cadet B: Marc Fernàndez; Cadet 1: Marc Lozano i Xavi Bruget; Cadet femení: Josep Velasco i Marc Nadal; Júnior A: Jaume Lleal; Júnior B: Alan García; Júnior 1: Alfred Surrà; Júnior femení: Josan García; Sots 21 preferent: Quim Mateu; Sots 21 B: Alfred Surrà; Sènior A:Francesc Castellet i Santi Rodríguez; Sènior femení.Josan García.

Com veieu encara queden alguns equips que falta definir entrenador.Aviat us informarem