El sènior masculí ha participat aquest cap de setmana en el torneig Vila de Pineda davant l’U.E Pineda, que juga a Copa Catalunya. El Círcol, que ha jugat amb nombroses baixes: Rovira, Eñeso, Forteza, Lladó i Lozano, ha plantat cara durant els tres primers períodes fins a l’últim, en el qual el Pineda ha marxat en el marcador. En el partit han debutat tres sots 21 amb el sènior: Bultó, Delgado i Carpintero. També s’han pogut veure les noves incorporacions d’aquesta temporada: Larry García i Mariano Jiménez. Aquest dimecres, l’equip jugarà un nou amistós davant el Sant Josep i dissabte jugarà la Copa Badalona davant el Sant Andreu.

Per la seva banda, el Cadet “A” ha tancat la seva participació, aquest cap de setmana, en el torneig de Caixa Manlleu amb tres victòries i una derrota. Aquest proper divendres s’estrena a les fases de preferent davant el Roser.