Bon debut del sènior “A” davant el C.B Morell, un equip difícil, amb jugadors de molta experiència en categories superiors. Tot i la baixa important de Joan Rovira, l’equip ha fet una bona segona part i finalment ha guanyat per 67-56. Francesc Castellet estava força satisfet i ens va comentar que “ hem fet un partit molt seriós, però no del tot vistós”. Cal destacar també la implicació de Mariano Jiménez que va jugar amb grip i d’Eñeso que també va jugar malalt; bon debut de Martí Bultó. Els anotadors de l’equip van ser: Forteza (3), Ricard (4), Bultó (2), Rubén Gea (15), Mariano (3), Lladó (13), Xavi (4), Oteo (3), Jose (4) i Eñeso (12), Lozano i Català (0). Bon partit del Círcol en general i de Rubén Gea en particular.

Per la seva banda, el Júnior B, dirigit per Alan García, ha debutat amb victòria (73-56) davant el Sagrat Cor Diputació, en un partit en què el Círcol ha treballat molt en defensa i en què els seus jugadors han demostrat tot el treball fet durant aquestes setmanes. Els anotadors del Círcol han estat: Llagostera (15), Puente (11), Roger (9), Izquierdo (8), Víctor i Adrià (6), Dani i Biaina (4) i Eric (3). Felicitats a l’equip i a Alan García pel treball que estan fent.