Victòria del Júnior A davant el Sant Pere per 88-30.Gran partit del Círcol sobretot després de la mitja part en el que el Círcol fruit de la pressió defensiva i l’encert en el tir exterior i el contraatac, va aconseguir aquest bon marcador.Anotadors Círcol: Surrà 6 ,Forteza 10,Molina 7,Borland 15,Pedro 3,Enric 7.Soler 10,Pau Tugas 2,Reverté 6,Alex Alvarez 14,Zamarreño 2,Xavi García 6.Després d’aquesta victòria,l’equip està 1-1 a la competició júnior interterritorial.Per la seva banda,el júnior B va perdre ahir a camp del Fuster per 15 punts de diferència.Els d’Alan García no van fer un mal partit,però finalment no es van poder dur la victòria.Després de la derrota,l’equip suma 1-1.I el Júnior 1,entrenat per Alfred Surrà ha guanyat un emocionant partit davant el Ripollet per un punt de diferència.Tot i que l’equip va arribar a anar a sota per 10 punts de diferència,mai va donar el partit per perdut i va aconseguir finalment la victòria.