Durant el mes de setembre,com recordareu,els entrenadors del club van assistir a unes jornades tècniques organitzades per la coordinació del club.La idea és que durant l’any els entrenadors segueixin formant-se i us volem anunciar que la propera jornada de formació serà el dia 17 d’octubre, a les 14:00 h(horari i data confirmats),a la sala de socis del club i l’entrenador encarregat de l’exposició serà Josep Solà,ex entrenador de categories superiors (Copa Catalunya) i professor de la Universitat Blanquerna ( I.N.E.F) que en parlarà sobre planificació.Per altre banda,si voleu comprar les samarretes d’entrenament que ja heu pogut veure als entrenadors,demà dimecres,dijous i divendres DE 17.00 A 20.00H,passeu-vos pel local del carrer Jaume Borràs n16,i encarregeu la vostra samarreta (18 euros ).Tres úniques dates!!!!