Cap de setmana interessant respecte als partits que juguen a casa els equips del Círcol. Per començar, tots els partits dels equips de les categories inferiors (teniu horaris a “última hora”). També molt interessants els partits dels sènior del Círcol. El Sènior “A” juga el seu tercer partit de lliga regular davant el Gelida, equip que arriba a la Plana amb un balanç de 1-1. El Círcol encara el partit amb dos dubtes: Gonzalo Oteo (febre) i Marc Lozano amb molèsties al peu. Tot i això, l’equip està molt segur del treball que estan fent durant la setmana i l’entrenador Francesc Castellet ens comenta que “l’equip està treballant molt bé durant la setmana i això fa crèixer les possibilitats de guanyar el Gelida”. Us recordem que els partits del sènior han canviat l’horari (Diumenge,Plana12:00).

Per la seva banda, el Sènior B debuta davant al camp del Tiana. L’equip,tot i les baixes ( Hèctor,Víctor Peña, Francesc Massip, Xavi Marimon, Marc Lozano) creu en les seves possIbilitats i l’entrenador, Diego Martízez, ens comenta “estem segurs de la victòria tot i la complexitat de la situació” (Dissabte,20:30). Per la seva banda,el sènior femení, buscarà la seva segona victòria en la segona jornada davant el A.B Premià ( Dissabte,17:45).

Potser, un dels partits amb més interès degut al retrobament de varius exjugadors del Círcol, és el que es jugarà a La Plana entre el sots 21 preferent del Círcol i el Tiana. Recordem que el Círcol és líder amb 2-0 (Plana,Diumenge,16:00). El Júnior B, dirigit per Alan García, juga davant el B.A.M el seu tercer partit de lliga (Diumenge,Plana 9:00) i el Cadet A, just després juga davant el Montcada, el seu primer partit de lliga (Diumenge,Plana 10:30).

Могу поспорить, что они "музыка для стриптиз скачать" бы гордились, став родоначальниками новой породы и увидев, как их щенки поддерживают древние традиции во множестве домов.

Рад это слышать,-ответил Савонарола, вытаскивая из складок грубой рясы свиток пергамента.

Когда я добрался до места, то решил проверить испытанным способом не заперта ли она, и он сработал.

Этот остров "Сказки леса Знакомимся с природой Внекл. чтение 1-4 кл." не оправится от Рейнальда де Шатильона и за поколение.

Косточка пальца Святого Хилариана, если верить записям.

Метрдотель провел меня в отдельную кабинку, отгороженную от главного зала тиковой ширмой.