L’infantil A del Círcol va fer un bon partit davant el Blanes. Tot i que el Círcol va agafar aventage ràpid en el marcador, el Blanes no es va conformar i es va acostar de forma perillosa en el marcador. Finalment el Círcol va guanyar per 52-65. Adrià Puente, entrenador de l’equip,ens va comentar “ha estat un partit difícil, però la mentalitat guanyadora i el treball als entrenaments ens ha fet tirar endavant”. Per la seva danda, el cadet A ha guanyat de forma plàcida al Montcada i el cadet B ha perdut davant el Mollet per 10 punts de diferència, igual que el cadet 1 que ha perdut davant el C.B Prat.

El Júnior 1, segueix en ratxa, i després de guanyar d’un punt de diferència davant el Ripollet, aquesta setmana ha guanyat d’un punt a camp del C.B Sant Antoni. Després de que el Sant Antoni agafés aventatge de 14 punts, el Círcol va treballar dur en defensa i va aconseguir guanyar el partit (48-50). Alfred Surrà, responsable de l’equip, ens ha comentat que “estic satisfet del treball de l’equip, Estem jugant força bé i l’equip es mostra molt sacrificat en defensa”. I el Júnior B per la seva banda segueix amb el seu bon joc i avui ha donat una nova exhibició, aquest cop davant el B.A.M. L’equip entrenat per Alan García segueix fent un bon treball i després d’aquest victòria té un balanç de 2-1.

{mosimage}