Els equips minis del Círcol han completat una excel-lent jornada i han guanyat de forma clara davant d’equips ,que en principi, havien de donar més feina.El mini B va guanyar davant U.E Montgat “A” per 92-55.En el tercer període,el Círcol ja dominava per 22 punts.Les noves incorporacions a l’equip s’estan adaptant d’allò més bé a l’equip i en el primer partit de lliga el Círcol ha donat tota una lliçó.L’entrenador,Ramon Pasquina, ens ha comentat que “els jugadors es mereixen aquesta victòria pel treball que estan fent als entrenaments”.El mini A,per la seva banda,ha guanyat a la Salle Manresa,per 81-57.El Círcol ve fer un bon partit i ràpid va agafar aventatge al marcador.El 5×5 en estàtic i la intensitat defensiva van estar claus perquè el Círcol guanyés el partit.Andreu Lladó,ens va comentar sobre el partit que”l’equip ha estat bé en general però ens queda molt a millorar i molta feina a fer”.El pre-mini B,va jugar un bon partit davant el Canovelles però no va poder guanyar el partit.L’equip està fent un bon treball als entrenaments i els entrenadors es postren satisfets amb el treball dels més petits del Círcol.

Per la seva banda,el pre-mini A que descansava aquesta jornada,ha jugat un partit amistós davant el Jac Sants, i ha guanyat per molts punts de diferència.El pre-infantil A,entrenat per Quim Mateu,va perdre a Mataró de forma clara i l’infantil B va perdre a Terrassa per 13 punts de diferència (56-39).El Círcol va rebre un 17-0 de parcial en el cinquè període que va ser clau per la derrota.