I ja són tres seguides! El sènior del Círcol va guanyar aquest diumenge devant el Gelida per 65-49.El partit va començar bé pel Círcol que ràpidament va agafar aventatge en el marcador i el primer període va acabar amb 17-5.El Gelida no va mostrar molta ressistència davant del joc del Círcol que va mostrar una defensa molt agressiva.Finalment el Círcol es va portar una victòria important ja que és la tercera seguida i segueix líder sense cap derrota.La setmana vinent l’equip afrontarà una molt perillosa sortida al camp del Viladecans.Francesc Castellet,entrenador de l’equip ens va comentar que “ estem contents per la victòria però hem detectar errades que haurem de millorar durant la setmana.El proper partit es presenta més difícil que els anteriors”.Anotadors Círcol:Toni (6),Ricard (11),Rubén (4),Xavi (4),Mariano (8),Andreu (7),Quim (1),Jose (21) i Eñeso (3). Cal destacar també que Joan Rovira va jugar els seus primers minuts aquesta temporada després d’una lesió durant la pre-temporada.

El sènior B,per la seva banda va guanyar el seu primer partit de lliga,davant el Tiana (37-48).El Círcol presentava una llista considerable de baixes ( Héctor,Peña,Massip,V.Peña i Roger) però tot i això va tirar el partit endavant.Després de una primera part molt fluixa per part dels dos equips,El Círcol gràcies auna defensa press tota la pista i a ràpides sortides al contraatc va aconseguir trencar el partit i tornar a Badalona amb la victòria.Destacable l’actuació d’Albert Reverté (júnior),Eñeso i Berenguer.Diego Martínez,responable de l’equip ens va comentar que “tot i que no vam començar bé el partit,l’equip va reaccionar i vam conseguir iniciar la competició amb victòria tot i les baixes”.El proper partit a casa davat el Boet Mataró (12:00,diumenge,Plana).Anotadors: Souto ( 2),Reverté (5),Puente (1),LLeal (2),Marimon (9),Isern (4),Berenguer (10),Cirac (2) i Eñeso (13).I el sots 21 també va guanyar al sots 21 del Tiana en un partit molt esperat per molts.El Círcol,tot i que va ser un partit molt igualat,en l’últim període va passar per sobre del Tiana i va acabar guanyant per 88-70.El sots 21 es mostra de moment intractable en la categoria i suma la seva tercera victòria i cap derrota.Anotadors Círcol:Cirac(0),Grau (2),Carpi (9),Forteza(2),Mario (24),Roc(8),Puente (5),Pedro(5),Delgado (0),Palet (12),Martí (7) i Eñeso (14).

El júnior A no va poder guanyar en el seu desplaçament a Tarragona i va perdre amb un resultat ajustat per 62-55.Anotadors: Surrà (6),Forteza (12),Enric (8),Pedro (17),Xavi García (3),Borland (0),Reverté(0)Àlex Alvarez (6),Zamarreño (2),Marc Soler (1).

{mosimage}