Partits foça interessants dels nostres seniors aquest cap de setmana: el Sènior A jugarà diumenge a les 18:00h al camp del Montpedrós. En principi, la única baixa és la de Marc Lozano. Sembla que la trajectòria de l’equip és ascendent i aquest cap de setmana l’equip ho pot acabar de confirmar. La setmana vinent, partit importantíssim davant el Castelldefels a la Plana, Francesc Castellet ens va comentar que “vull que ens centrem en aquest partit davant el Montepedrós; està clar que el partit davant el Castelldefels serà molt important per les nostres aspiracions perquè és rival directe però davant el Montpedrós no serà fàcil”. Actualment l’equip té un balanç de 3-1 i és tercer classificat, mentre que el Montpedrós suma un balanç d’1-3 .

Per la seva banda el sènior femení juga un complicat partit davant el Parets. L’equip que suma un balanç 2-1, presenta el dubte de Sònia Artime (el sostre de l’equip). El Parets que té un balanç d’1-2, necessita la victòria per poder aconseguir estar en les primeres posicions.

El sènior B juga a la Plana a les 12:00 aquest diumenge davant el Teià B. El Círcol suma 2-0 mentre que el Teià suma un balanç de 1-1. El Círcol, com cada setmana presenta un llistat de baixes important :Lozano, Héctor, Peña , Massip i Alan García. Diego Martínez, entrenador de l’equip, ens ha comentat que “la setmana passada va ser complicat i esperem un partit igual o més difícil”. Ferran Grau, Albert Reverté, Balada i Nadal seran els possibles reforços de cara aquest partit que sembla que no serà fàcil pel Círcol.

Entre tots els partits també destaquen el que jugarà el mini A a camp del Verge de les Neus. Un camp molt complicat on la jornada anterior ja va caure el mini A de l’Ademar. El júnior B dirigit per Alan García vol seguir en ratxa davant el C.B Coll. I un dels partits més interessants, és el partit que jugarà del Júnior A (dium.Plana 9:00) davant l’Almeda 1. També destacable el partit del sots 21 davant el Sant Adrià.