Àlex Eñeso, vesteix la samarreta del Círcol des de fa 7 temporades. Va arribar a preinfantil i ara, amb 18 anys, ja és jugador del primer equip. Durant aquestes temporades també ha fet d’ajudant d’entrenador, actualment, ajudant d’Andreu Lladó al cadet A. És considerat pel club un símbol del planter del Círcol. La web ha volgut fer-li una petita entrevista, davant el partit tant important d’aquest diumenge.

Sobre l’ambient a l’equip ens ha comentat que “em trobo molt bé amb tots els companys i entrenadors. Hi ha molt bon ambient i això ajuda la meva evolució”. Sobre l’inici de temporada ens comenta “considero que he començat la temporada per sota de la meva capacitat real però crec que estic millorant dia a dia. En aquest sentit, la meva actuació la setmana passada davant el Montpedrós em servirà per, poc a poc, agafar confiança en mi mateix”. Àlex espera un partit diumenge ”molt emocionant i crec que no es decidirà fins al final. És un partit molt important per nosaltres. Sortirem molt forts, n’estic segur”.

Àlex, que des de la grada, durant aquestes temporades que jugava a les categories inferiors del Círcol, ha vist molts partits del sènior, ens comenta que ”a poc a poc ens apropem al joc que ens havíem marcat com a repte al principi de temporada. Esperem molt de suport aquest diumenge a la grada. A qualsevol jugador agrada que el vinguin a animar. Segur que vindrà força gent.”