Força partits a casa aquest cap de setmana dels equips de les categories inferiors i no sabríem dir-vos quin és el més interessant. Comencem pel dissabte a Casagemes a les 10:30. El mini B, entrenat per Ramon Pasquina, Arnau Clotet i Martí Callau, juga davant el Vilassar de Dalt B. L’equip suma un balanç de 1-1 amb 158 punts a favor 155 en contra. La setmana passada van perdre a camp del Cornellà tot i fer un gran partit i l’anterior van passar per sobre del Montgat “A”. A les 12:00 i al mateix pavelló, jugarà el mini A davant l’Unió Manresa (pedrera del Manresa). Esperem que sigui un partidàs perquè els dos equips van imbatuts (2-0) i líders. El Círcol té 157 punts a favor i 119 en contra.

Dissabte a les 18:00 a Casagemas, el Júnior 1 juga davant el Viladecavalls. El Círcol segueix imbatut amb 181 a favor i 136 en contra.

Diumenge al matí a la Plana jugarà el Júnior B, juga davant el Salle Horta (0-5). Un partit en principi fàcil per l’equip entrenat per Alan García, que suma un balanç de 4-1 i 338 punts a favor i 272 en contra. Actualment és tercer classificat. A continució jugarà el cadet A, davant el Sant Josep de Girona”B”. L’equip d’Andreu Lladó, Pasquina i Eñeso no tindrà un partit fàcil.

Diumenge a les 9:00 a Casagemes, el cadet B s’enfronta al Vilassar de Dalt “A”, després de la victòria a camp del Sant Celoni.

Diumenge, a les 17:30, al pavelló de Montgat, juga el cadet femení del Círcol, davant l’Arenys. El Círcol només ha jugat un partit davant el Premià “A” i el va perdre. I just després també un bon partit: el sènior femení, després de la derrota davant el Parets, s’enfronta al Llagostera, equip que l’any passat jugava a primera. El sènior femení suma un balanç de 2-2 amb 247 punts a favor i 163 en contra. Josan García, entrenador de l’equip, ens comenta que “estem competint a una lliga molt igualada, qualsevol pot guanyar a qualsevol”.

I com no: el plat fort que hem estat anunciant durant tota la setmana. Esperem que no ens falleu i assistiu al gran partit de diumenge a les 12:00 al pavelló de La Plana. El sènior A del Círcol que va segon classificat juga davant el líder: C.B Castelldefels. L’equip està realment conscienciat amb la importància del partit. El ritme d’entrenaments està sent realment intens.No podeu faltar!!!