Comencem el resum de la jornada comentant els partits del equips de les categories inferiors. Molt bons resultats del dos equips pre-mini: el pre.mini B va guanyar 24-103 a camp del B.A.M. Els més petits del Círcol, entrenats per Martí Bultó i Oriol Puente, van fer un bon partit. El pre-mini A, entrenat per Diego Martínez i Sergi Bernat va guanyar per 31-118 a la Inmaculada Concepció. El mini B, per la seva banda va guanyar per 124-33 al Vilassar de Dalt. L’equip porta una molt bona dinàmica de treball i també de resultats. El mini A va perdre per més de 30 punts de diferència davant la Unió Manresana. El Círcol va lluitar però no va fer el seu millor partit davant un molt bon equip.

El pre-infantil A, entrenat per Quim Mateu i Xesco Arnal, va perdre davant l’Argentona per més de 30 punts de diferència. Per la seva banda, l’infantil A, va guanyar de forma clara al Sant Joan d’Espí per 47-72 i segueix amb la seva gran dinàmica de resultats is ja suma un balanç de 3-0. L’infantil B va guanyar de forma clara a la Gramanet fent el millor partit que han jugat fins ara.

El cadet A va fer un bon partit davant el Sant Josep de Girona B i va guanyar per 94-43. El cadet B, després de la victòria davant el Sant Celoni va perdre davant el Vilassar de Dalt per 41-60. El cadet 1 va pedre davant el Safa Horta per 56-40.

El júnior A, va perdre davant l’Esplugues per 8 punts de diferència. L’equip de Jaume Lleal va fer un bon partit però no va ser suficient per guanyar. El júnior B entrenat per Alan García va tornar a fer un bon partit i va guanyar al Safa Horta 73-23. L’equip que suma ja un balanç de 5-1, demostra tenir molta actitud als entrenaments i partits.I el júnior 1, segueix inbatut una setmana més i va vèncer per 55-45 davant el Viladecavalls.

Image