Nova victòria del sènior B, aquest cop davant el Masnou per 64-83. El Círcol va començar amb un ritme molt intens el partit, cosa que li va donar una ràpida aventatge en el marcador, que va arribar a un màxim de 23 punts en el segon període. A partir d’aquí el Círcol es va relaxar massa i el Masnou va arribar a reduir la ventatge fins els 9 punts. Bon primer període del Círcol però mala segona part. Van destacar Alan García en el joc interior i Àlex Berenguer en l’exterior. Actualment l’equip és líder de la competició sumant un balanç de 4-0. La setmana vinent l’equip s’enfrontarà al Cabrera. Anotadors Círcol: Reverté (4), Peña (13), Jaume Lleal (8), Balada(2), Isern (14), Berenguer (15), Calabria (5), Nadal(4), Alan García (18). L’entrenador de l’equip, Diego Martínez, es va mostrar satisfet pel resultat tot i que ens va comentar que “encara podem millorar molt el nostre joc”.

Per la seva banda, el sènior femení va aconseguir una important victòria davant el Llagostera per 56-48. El Círcol va aconseguir imposar-se en el primer període per 15-8,però va entrar en el tercer període guanyant només de dos. Finalment, l’equip va aconseguir una treballada victòria i ja suma un balanç de 3-2. Meri va dirigir molt bé l’equip, Sònia va destacar en el joc interior amb 8 rebots i Anna Carpio i Blanca van destacar en el joc exterior. Anotadores Círcol: Rosa (4), Marta Carreras (3), Maria (3), Alba (6), Sònia Artime (7), Meri (15) ,Blanca Puiggros (8), Anna Carpio (6), Alba Mora (-), Duenas (4).

Per la seva banda,el cadet femení va guanyar l’Arenys per 61-56,en un partit fluix del Círcol que va arribar a guanyar per 20 punts de diferència.