.Equip_senior_AEl sènior del Círcol va demostrar, davant d’una plena amb molta gent amb ganes d’animar l’equip, que té ganes de pujar de categoria i que l’equip és una autèntica pinya. El Círcol va començar el partit molt nerviós en atac però molt concentrat i intens en defensa. Fruit del desencert en atac, l’equip va arribar anar més de 10 punts per sota en el marcador. Però en el tercer període, es va començar poc a poc a notar més cómode en el partit i per primera vegada es va posar davant en el marcador. Les diferents defenses alternatives que van plantejar Francesc Castellet i Santi Rodríguez i la intensitat amb las que es van posar en pràctica va fer que el Círcol acabés guanyant per 59-50 un partit que s’havia posat molt complicat.

Francesc Castellet, molt content per la victòria I per la resposta de tota la gent del Círcol que no va parar d’animar durant tot el partit, ens va comentar que “ha estat un partit amb molta tensió i això ha fet que no fos un partit del tot vistós però l’equip ha treballat de valent en defensa i això ens ha donat la victòria”. Després d’aquest partit, l’equip suma un balanç de 5-1, amb 432 punts a favor per 365 en contra i és 2n classificat. Anotadors Círcol: Forteza (8), Rubén Gea (4), Mariano (4), Andreu (8), Català (7), Xavi (5), Gonzalo (2), Rovira (7), Jose Juan (6), Àlex Eñeso (8).

Circol_logo