Comencem el resum de la jornada pels més petits: el pre-mini B va perdre davant el Salle Horta per 21-43. El pre-mini A, que ja porta dos victòries seguides,va guanyar al Joventut D per 71-15. El mini B, segueix en ratxa de resultats i de bon joc i va guanyar amb contundència al Bàsquet Almeda per 16-66.
El mini A va guanyar a la Minguella per 70-50, sense fer un dels seus millors partits. Per la seva banda el Cadet A va guanyar per 52-67 i segueix líder del seu grup. El Cadet B va perdre per 86-48 davant el Montcada. El júnior 1 va perdre el seu primer partit davant el Bosco Rocafort per 60-59 tot i fer un bon partit. El júnior B, entrenat per Alan García i Mario Sánchez, segueix en ratxa de resultats i ja acumula un balanç de 5-1. Aquesta setmana va guanyar davant el Cic pet 48-64. El júnior va perdre davant el ADT de Tarragona per 76-88 tot i començar molt fort el partit el Círcol es va enfonsar en la segona part.
L’infantil femení va perdre davant la Minguella per 44-63 tot i fer en general un bon partit. El cadet femení va pedre a camp del Valldemia per 48-39 tot i millorar el joc de la setmana passada.El júnior femení segueix intractable i aquesta semana va guanyar per 49-68 al C.B Coll. De la resta d’equips de les categories inferiors seguirem informant.

Circol_logo