Victòria plàcida del sènior femení davant el Malgrat, equip cuer de la classificació per 47-74. El Círcol va començar molt fort des de el principi i va fer un parcial en el primer període de 9-20. Després d’aquest partit el Círcol suma un balanç de 4-2 i el proper partit el jugarà davant de l’Olot. Va destacar el treball de Iria sota els taulells amb 10 rebots.

Per la seva banda, el sènior B va guanyar davant el Cabrera per 108-41. Al segon període el Círcol ja dominava per 20 punts de diferència. L’equip en tot moment va seguir intens i finalment va aconseguir una diferència de punts contundent. El Círcol actualmente és líder de la competició amb un balanç de 5-0 i la setmana vinent jugarà davant el Grupo Ossorio. Diego Martínez,entrenador de l’equip,ens ha comentat que ” ara ens venen partits més complicats; haurem d’estar molt atents”.

Circol_logo