Donosti_Tot_Noies

El sènior femení va perdre davant l’Olot per 63-68. L’equip vistant va plantejar una zona des de el primer minut fins l’últim que va descentrar al Círcol. En el primer període el Círcol va dominar per 20-16 i es va arribar a la mitja part amb aquesta ventatge. Però a partir del tercer període, el Círcol va anar perdent intensitat i finalment va perdre. Va destacar Anna Carpio amb 20 punts. Anotadores Círcol: Iria (3), Rosa (5), Marta (11), Maria (5), Alba (2), Sònia (7), Gemma (3), Blanca (2), Anna (20), Alba Mora (6), Dueñas (6).

Per la seva banda, el júnior femení va guanyar a l’Aecam per 91-24. L’equip segueix inbatut i intractable a la lliga. El cadet femení es va desfer del Bàsquet Llefià per 60-53, en un partit que es va complicar en l’últim període després de tenir una aventatge a la mitja part de 20 punts. I gran victòria de l’infantil femení a camp del Voramar per 50-72.