Equip_senior_AEl primer equip del Círcol es va desfer sense gaires problemes del Pallejà per 92-66. El Círcol ja dominava a la mitja part per 19 punts de diferència i la segona part, sense perdre en cap moment la intensitat, es va limitar a administrar l’avantatge. Les ràpides sortides de contratac, i la intensitat defensiva van estar les claus per què el Círcol guanyés contundentment el partit. Francesc Castellet es va mostrar molt satisfet del resultat però ens recordava que “ara ens venen molts partits força complicats; el proper partit davant el Salou serà complicadíssim”. Àlex Eñeso amb 25 punts i 20 de valoració i Xavi Sànchez amb 14 punts i 23 de valoració van ser els jugadors més destacats. Anotadors Círcol: Forteza (6), Fusté (11), Carpintero (4), Rubén (6), Lladó (12), Català (4), Xavi (14), Jose (10), Eñeso (25). Després dels resultats d’aquesta setmana, el Círcol es posiciona líder, empatat amb el Castelldefels.

Per la seva banda el sènior B segueix líder, després de l’apretada victòria al camp de l’ABB per 74-80. El Círcol no va jugar el seu millor partit, però suma victòria una setmana més. Partidàs d’Alan García amb 27 punts i d’Àlex Eñeso amb 19. La setmana vinent partit clau davant l’altre inbatut del grup: Llefià B (12:00,Plana,dium.). Els sots 21 preferent, entrenat per Quim Mateu i Marc Fernàndez, va perdre a camp del Llavaneres per 53-48. El sots 21 B va guanyar per 44-49 i el júnior A, va guanyar a camp del Gavà amb un triple a l’últim segon de Quim Forteza. El júnior B, entrenat per Alan García, segueix amb la seva ratxa de resultats i es va desfer del Sant Adrià per 72-41.

Circol_logo