Aquest diumenge el sènior del Círcol juga un partit dificilíssim davant el C.B Salou; un equip que porta 5 victòries i tres derrores i que ocupa la cinquena posició. Al seu camp només ha perdut un partit i els dos últims de la competició els ha guanyat de més de 20 punts. El cos tècnic califica el partit de molt difícil després de veure el resultat del Salou davant el Viladecans guanyant de 20 (el Círcol va perdre allà). Per tant, un partit difícil pel sènior però que ho pot ser menys si el veniu a animar a Salou.

L’equip viatjarà fins a Salou en autocar i quedaran algunes places lliures i estarem encantats que les ocupeu vosaltres amb la única condició de que l’animeu durant tot el partit.Si vols venir a Salou amb el Círcol,envia un mail a elcircol@gmail.com i ens posarem en contacte amb tu.El partit es juga diumenge a la tarda i sortirem del museu cap a les 15:30h.

Força Círcol!