Equip_Senior_BEl sènior A, aquest any ens està donant moltes alegries però no és l’únic equip, el sènior B, també. Partidàs aquest diumenge a La Plana. Derbi i a més els dos equips arriben a aquest partit imbatuts i com a primers i segons classificats. Els dos equips porten 6 victòries i cap derrota. El sènior B del Círcol que ocupa la primera posició porta 495 a favor i 361 en contra mentre que el Llefià porta 446 a favor i 378 en contra. El primer entrenador de l’equip, Diego Martínez, ens ha comentat que “és un partit difícil, potser el més difícil que hem jugat fins ara, però crec en l’equip i estic segur que ho tirarem endavant”. També ens va dir que “esperem que la gent del Círcol ens vingui a animar, serà un bon partit de bàsquet i molt emocionant.

A l’equip hi han integrants que coneixeu: Diego Martínez primer entrenador de l’equip, també és entrenador del pre-mini A i del cadet B; el segon entrenador és primer entrenador del cadet femení i director tècnic del club; Jaume Lleal és jugador de l’equip i també entrenador de l’infantil femení i del júnior A masculí; Alan García pívot de l’equip és entrenador del júnior B i preparador físic del club; Adrià Puente és jugador de l’equip i també entrenador de l’infantil A: Albert Reverter,que també juga habitualment, és segon entrenador del mini A i Àlex Eñeso, que jugarà aquest diumenge amb el sènior B, és segon entrenador del cadet A.

Com veieu,conexeu als jugadors i és un partit que promet emoció. NO TENIU EXCUSA!

DIUMENGE,DIA 15,12:00,PAVELLÓ DE LA PLANA

Circol_logo