Equip_Cadet-B-Fem

Comencem el resum de la jornada amb els més petits. El pre-mini B ha perdut a Canovelles per 57-47. Nou partidàs del mini B, que ha guanyat al mini A del Montgat per 39-75. El mini A també va guanyar davant el Joviat per 50-68. El pre-infantil va perdre davant el Mataró així com l’infantil B que va perdre contra el Sant Pere Terrassa. L’infantil A va perdre en un partit molt emocionant davant el Blanes per dos punts de diferència. Al cadet A li va costar més del que s’esperava al camp del Montcada : 60-65. El cadet B ha perdut a camp del Mollet, tot i fer una bona primera part. El júnior A ha guanyat de forma còmode per 81-56 i ja porta dos partits seguits guanyats. El júnior B també segueix en ratxa i aquest cop va guanyar al Sarrià per 59-63. Els sots 21 preferent, ha perdut davant el Montessori. Seguirem informant sobre els resultats d’aquesta setmana. Per la seva banda, els equips femenins de les categories inferiors han fet un 2/3. L’ infantil femení va fer un bon partit davant al Sese, però finalment va perdre. El cadet femení va guanyar a la prorroga davant el Premià per un punt de diferència i el júnior femení ha guanyat per 27-62 al Cardedeu.