Equip_senior_AVictòria importantíssima del sènior A a camp del C.B Salou. L’equip era concient de la importància del partit i va sortir a per totes des del principi. En el primer període ja dominava 15-21 i a la mitja part la avantatge ja era de 10 punts. Però el Salou va despertar en el terder període i va igualar el marcador. La defensa colectiva del Círcol i l’encert en el tir des de 6,25 en moments important de Lladó, Jose i Rubén van fer decantar la balança a favor del Círcol, que finalment va guanyar per un apretat 80-84.

Francesc Castellet ,molt satisfet per la trajectòria de l’equip, ens va comentar que “ha estat una victòria d’equip. Tothom ha aportat i això ens ha fet guanyar el partit”.

En l’aspecte ofensiu va destacar Andreu Lladó amb 24 punts (29 val.) i Eñeso amb 15 punts (18 val.). Sota els taulells, Mariano Jimenez ( 15 val.) i Toni Forteza amb 11 punts (13 val) , van destacar.

Anotadors Círcol: Forteza (11), Ruben (10), Mariano (9), Andreu (24), Gonzalo (6), Xavi (3), Jose (9), Eñeso (15). Després d’aquest partit el Círcol segueix líder amb un contundent 8-1.