Equip_Senior_BEl sènior B va fer un partidàs davant el Llefià B i es posiciona líder en solitari amb un balanç 7-0. El partit va ser molt igualat, molt dur en defensa pels dos costats. A la mitja part es va arribar amb un resultat igualat. El període definitiu i quan el Círcol va començar a marxar en el marcador va ser en l´últim. L’equip va presionar tota la pista i el Llefià va començar a perdre passades que el Círcol va sapiguer aprofitar. Al final del partit, el marcador reflexava un 89-72 favorable al Círcol. La setmana vinent un altre partit complicat davant el Pineda (6-1).

Per la seva banda el sènior femení va perdre a Canet per 54-52. L’equip va començar el partit amb un 11-6 en contra però en el segon període va fer un parcial de 9-18 i va arribar a la mitja part amb una petita avantatge. Finalment,tot i que l’equip es mereixia la victòria no va poder ser.