Arriba la presentació dels equips de la temporada. Serà aquest diumenge dia 22 a les 11 del matí. És un moment molt important per la secció. Cada any gaudim plegats d’una jornada que agrada molt a tothom. Després de la presentació, el sènior jugarà davant la Selva. Esperem que us quedeu a gaudir del partit del primer equip; a la mitja part, es farà pels més petits una competició de tir.

Per un altre banda, estem molt satisfets de poder-vos anunciar que Jose Gonzalez, periodista del diari Sport, col-laborarà amb la web, més concretament, serà l’encarregat de fer les entrevistes a partir del mes de desembre.

Per últim, recordar-vos que els entrenadors tindran el dia 28 de novembre a les 14:00, una nova jornada de formació. L’encarregat aquesta vegada serà Ferran Peña, seleccionador de la selecció infantil de Catalunya i pare de l`Àlex i en Víctor, jugadors del sènior B.

Circol_logo