Equi_Mini_B_PinyaDos partits especialment molt emocionants podreu viure aquest cap de setmana (21/11) a Casagemas. El primer es juga a les 10:30 : el min B es es juga la primera plaça davant el Cornellà B. El Círcol va segon i només a perdut davant el Cornellà, deixant enrere en la classificació equips com el Montgat A i els Maristes Ademar B. Ramon Pasquina, entrenador de l’equip, ens ha comentat que “els jugadors estan molt ilusionats amb aquest partit, serà difícil però segur que ho tirarem endavant”.

El segon partit que destaquem és el que jugarà el pre-mini A , a les 12:00 davant el Lliçà, amb idèntica situació que el mini B; es juguen la primera plaça del grup. El Círcol només a perdut un partit, precisament davant el LLiçà mentre que aquests van imbatuts .Diego Martínez, entrenador de l’equip, ens ha comentat que ” Confio molt amb l’equip, estic segur que guanyarem al Lliçà”.

JA SABEU, A PARTIR DE LES 10:30, A CASAGEMAS