senior_femeni_1Com estem gaudint aquesta temporada amb els sèniors! aquesta jornada sembla molt interessant. El sènior A, tot just després de la presentació dels equips del Círcol, juga davant La Selva, un partit a priori fàcil ja que aquest equip ocupa les posicions de descens i té un balanç de 2-6. Però com diuen els entrenadors de l’equip,Francesc Castellet i Santi Rodríguez, cap rival és fàcil. L’equip presenta tquatre baixes de cara aquest partit: Quim Català, Toni Forteza, Joan Rovira i Marc Lozano.

Per la seva banda, el sènior femení juga davant l’Argentona, líder de la lliga i encara imbatut. El Círcol ocupa la setena posició i aquest partit és una bona oportunitat de pujar posicions i també la confiança de l’equip. El partit es juga diumenge a la tarda, al pavelló de Montgat (19:00h). Partidàs que promet emoció!

I el sènior B (líder), entrenat per Diego Martínez, juga un partit molt complicat davant el Pineda (2n classificat). L’equip va fer un bon partit la darrera setmana davant el Ronda i ara s’enfronta l’altre rival a batre. Partit complicat però que si l’equip juga amb l’intensitat de la setmana passada, ho tirarà endavant segur. Recordem que en aquesta categoria només puja un equip… realment emocionant.

SÈNIOR A: CÍRCOL-LA SELVA (PLANA,12:00,DIUMENGE)

SÈNIOR FEMENÍ : CÍRCOL-ARGENTONA (MONTGAT,19:00,DIUMENGE)

SÈNIOR B : PINEDA-CÍRCOL ( PINEDA,18:30,DIUMENGE )

Circol_logo