Cadet_C-petitaComencem el resum de la jornada amb els més petits: el pre-mini A de Diego Martínez va perdre davant els líders imbatuts de la lliga, el Lliça de Munt, per 15 punts de diferència. L’equip va fer un bon partit tot i que al final no van poder guanyar. El mini B va fer un partidàs davant un altre líder imbatut, el Cornellà, però va perdre a la prorroga per 65-70. Partit molt emocionant de l’equip de Ramon Pasquina. El mini A, d’Andreu Lladó, va jugar un gran partit davant el Verge de les Neus i va guanyar per 82-49. Després de la victòria, segueix segon classificat, per davant de l’Ademar. El pre-infantil A, entrenat per Quim mateu va perdre per 71-47 davant el Montgat. L’infantil A va guanyar a camp del Valldemia per un contundent 61-96. L’equip entrenat per Adrà Puente va fer un molt bon partit. L’infantil B va perdre a camp del Joventut i el cadet 1, va perdre també a camp del Montseny. El cadet B de Ramon Pasquina va perdre davant el Sant celoni i el junior 1, d’Alfred Surrà, que segueix líder, va guanyar a camp del Guinardó per 34-46. El júnior B d’Alan García va perdre davant el Cardedeu tot i que segueix a liderant la lliga. El Júnior A va gaunayar a l´últim segon davant el Valls per 58-59 amb una cistella d’Àlex Alvarez. Els sots 21 preferent, entrenat per Quim Mateu, va perdre per 77-66 a camp de la Salle Bonanova.

Per la seva banda l’infantil femení va fer un 32-36 davant el Masnou tot i guanyar el partit per alineació indeguda. L’equip de Jaume Lleal millora el seu joc partit a partit. El júnior femení va guanyar de 50 punts el seu partit de i segueix líder imbatut de la categoria.