andreu_lladoVictòria plàcida del primer equip davant La Selva. El Círcol presentava quatre baixes importants : Rovira, Lozano, Forteza i Català. Aquestes absències i la zona de La Selva van fer que el partit fos més igualat del que un principi tots pensàvem. Fins que la parella Eñeso-Lladó van començar a fer de les seves i el Círcol va marxar en el marcador fins el 72-57 final. La setmana vinent partit vital davant el Cubelles (7-2, amb partit pendent davant la Selva). Recordem que l’equip segueix líder de la lliga amb un balanç (9-1).

El sènior femení per la seva banda va perdre davant l’Argentona per 37-50.Les baixes i el joc de l’Argentona (imbatut a la categoria) van fer impossible la victòria.

El sènior B va perdre davant el Pineda per 70-50.El Círcol va fer una gran primera part però la segona part va ser completament diferent.Després d’aquest partit,l’equip comparteix liderat amb Pineda i Llefià.